Volg ons ook op:

Evenementen via Partycentrum Spotlight

Wilt u weer eens ouderwets swingen en feesten tot in de late uurtjes? Dat kan tijdens een van de unieke feestavonden van Spotlight. Of wilt u inspiratie opdoen voor uw trouwerij? Dan dient u echt even langs te komen op onze open dagen.

Spotlight doet mee aan de Top Trouwlocatie Route en dat betekent dat wij in 2017 meerdere open dagen hebben waar u als gast langs kunt komen en de sfeer kunt proeven in Spotlight.

Wij zijn op deze dagen volledig ingericht als Trouwlocatie, de cermonie wordt gehouden in de Kathedraal zaal op de eerste verdieping en zal geheel in stijl zijn aangekleed, de Opkamer op de eerste verdieping staat klaar voor een prachtig diner met mooie kandelaars en heerlijke rustige achtergrond muziek en de Muziekzaal op de begane grond is volledig ingericht voor een spetterende feestavond met heerlijke hapjes, drankjes en een goeie DJ om alle voetjes van de vloer te halen. De tafels zijn voorzien van lakens, de statafels van statafelrokken en de aankleding zal ook in stijl zijn.

U wordt ontvangen met een heerlijk glaasje prosseco, u kunt de sfeer proeven van alle zalen, u kunt diverse hapjes proeven en vast genieten van de muziek. Op deze dag kunt u gerust uw vragen stellen en mochten er wat meer details bij komen dan maken wij op die dag nog een vervolg afspraak.

Ook wanneer u een ander feest wilt organiseren kunt u natuurlijk langs komen om alles even te bezichtigen en te bespreken.

Datums van Open dag in Spotlight:

5 Februari 2017, 30 April 2017, 9 Juli 2017, 24 September 2017 en 26 November 2017.

 

Aanmelden voor de Amsterdamse Avond

Aanmelden momenteel niet mogelijk. Voor meer informatie of aanmelden, kijk op www.amsterdamseavondinalmere.nl

Momenteel zijn er voor 2017 geen geplande amsterdamse avond, wij zijn aan het onderzoeken of dit nog gewenst is inzake vele andere gelegenheden die dit ook doen. Ook zijn wij aan het kijken of wij een andere heerlijke en gezellige avond kunnen organiseren. Suggesties mailen mag altijd naar info@spotlight.nl