Volg ons ook op:

Zalen en Zaalverhuur bij Spotlight Almere

Voor een spetterend feest bent u bij Spotlight aan het juiste adres. Wij beschikken over vier zalen. Wij kunnen elk type bedrijfsfeest tot maximaal 400 personen voor u verzorgen in het gehele pand. Kiest u voor een themafeest, live muziek of juist een rustig feestje, bij ons is dit allemaal mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een Western Party, een Blues avond of een Jazz feestje. Een Bedrijfsfeest met loungeruimte, 2 verschillende danszalen alles kunnen wij met u in overleg samenstellen.  

Feest organisatie

Wij kunnen de hele organisatie van uw feest uit handen nemen; de aankleding van de zaal, de invulling van de avond en de muziek. Maar u kunt er ook voor kiezen veel in eigen beheer te doen. Voor ons maakt het niet. Wij zijn er om uw feest tot een succes te maken!

Verschillende zalen

Bij Spotlight hebben we maar liefst 4 verschillende zalen. Elke zaal heeft zijn eigen unieke beleving. Afhankelijk van de grootte van de groep of uw wensen, kunt u de keuze maken voor de juiste zaal. Natuurlijk kunnen wij u hierbij perfect helpen.

Zie hieronder een overzicht van onze zalen:

 

Voor elke gelegenheid

Op zoek naar een mooie trouwlocatie in Almere, of wilt u juist een feestlocatie huren? Bij Partycentrum Spotlight is alles mogelijk. Neem voor wensen contact met ons op!